Frederikshavn Gøteborg

Bestil færgebilletter her

Gøteborg

Gøteborg er Sveriges næststørste by og har gennemgået en forvandling fra en industriel havneby til også at omfatte nogle af samtidens største kulturelle- og internationale sportsbegivenheder. Med tilføjelsen af ​​Göteborg Opera i 1994 og en modernisering af nogle af byens museer, så har Gøteborg’s kulturelle landskab ændret sig positivt.

Måske den mest overraskende forandring i Gøteborg er byens mange restauranter og andre spisesteder. Byen har et internationalt ry for innovativ madkunst med lokale produkter, primært nordatlantiske fisk og skaldyr. Gøteborg kan prale af at have indtil flere Michelin-restauranter, som du ikke bør gå glip af, når du besøger Gøteborg.

Gøteborg er en gateway til den vestlige skærgård, med sine fantastiske øer og golde grå skær, og de er let tilgængelige med båd fra byen.

Seværdigheder i Gøteborg
Stjernen af disse attraktioner er “Liseberg” med 35 forlystelser og oplevelser for enhver smag og alle aldre – plus et væld af anden underholdning og attraktioner, der er nok til mange dages sjov. Den mest kendte af forlystelserne på “Liseberg” er rutsjebanen “Balder”, som er kåret til den bedste træ-rutschebane i verden, og den spektakulære og ganske skræmmende nye “kanon” (Canon).

“Universeum” er Sveriges største Science Center og en spændende oplevelse for hele familien i helesyv etager med udstillinger og geniale fakta. Her kan du finde eksperimentelle workshops, rumskibe, kæmpe-akvarier med hajer og rokker som man kan klappe, dødbringende giftslanger, bjergskråninger og en fuld, dampende regnskov fyldt med aber og piratfisk.

“Slottsskogen park” med miniature-Zoo og vandlandet i Mölndal og Lerum er andre populære steder at besøge for familier.

Den TanumStrand Holiday Village, to timer nord for Göteborg, er en af ​​Sveriges mest populære familievenlige kystnære resorts. Du kan bo på hotellet eller i et fuldt udstyret sommerhus,og der er et væld af udendørs aktiviteter som kajak, svømning, tennis og rulleskøjter at nyde. For børn er der også et stort legerum, en eventyr pool med rutschebaner og en mini-zoo. Nærliggende attraktioner omfatter Ocean House Aquarium i den maleriske kystby Lysekil, med sin fantastiske “tunnel akvarium”, og Nordens Ark, en bemærkelsesværdig Animal Sanctuary dedikeret til bevarelsen af truede regionale dyrearter.